Home » Facebookology

Inside the new Facebook Headquarters




If the mere thought of being a Facebook employee already tickles your senses, wait until you see their working environment. Facebook’s new headquarters in Palo Alto, California, are located in a 150,000 square foot former lab facility, and the interiors were designed by Studio O+A to reflect the company’s core values: CREATIVITY, FREEDOM OF EXPRESSION and INDIVIDUALITY. And yes, Facebook employees are encouraged to actually write on the walls!

Facebook Offices Palo Alto 01

Where the party's at.

Facebook Offices Palo Alto 02

Twins playing chess

Facebook Offices Palo Alto 03

At Facebook, you can ride a bike from your home to your desk

Facebook Offices Palo Alto 04

Rocking chairs rock!

Facebook Offices Palo Alto 05

Reminds me of a shrink's office. NOT that I've ever visited one.

Facebook Offices Palo Alto 06

Top secret "Redesign" meetings happen here!

Facebook Offices Palo Alto 07

Inside the meeting room

Facebook Offices Palo Alto 09

This is not an Ikea factory

Facebook Offices Palo Alto 09

Writings on the wall

Facebook Offices Palo Alto 10

Lovely Facebook art installation

Source: Limited Hype.

Like Reface.me on Facebook




Side notes

Inside the new Facebook Headquarters Posted by on September 22, 2009 at 5:43 PM. Use this trackback if you're linking this story.

Currently trending:
Facebook Timeline Hacks

Welcome to reface.me!

Recent comments

Write for us!

Who wants to become a reface.me blogger?

Check out our t-shirts!

*Pssst!* Just so you know, yes, we also do custom designs. Get in touch!
facebook t-shirts

Have you read a REAL book in the past 30 days?

View Results

Loading ... Loading ...
reface.me featured on FOX News

What’s reface.me?

 



Receive e-mail updates from Reface.me:





Facebook Like Stamps